Cele mai cumpărate

Informații

Producători

Oferte speciale

Nu există reduceri în acest moment.

Furnizori

Politica de confidențialitate

P.F.A. DAN NICOLETA TRUFE se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe  P.F.A. DAN NICOLETA TRUFE, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.  IL TARTUFO ALBA poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

P.F.A. DAN NICOLETA TRUFE  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul  IL TARTUFO ALBA poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul P.F.A. DAN NICOLETA TRUFE, se pot dezabona direct din email.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe servere securizate, iar  P.F.A. DAN NICOLETA TRUFE nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa office@iltartufoalba.ro